Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κοσμήματα... το τέλειο δώρο για όλες τις περιπτώσεις!!!


Το να λάβετε μία πρόσκληση για ένα πάρτι είναι οπωσδήποτε μία ευχάριστη έκπληξη. Ποιός δεν θα ήθελε την παρέα ορισμένων ευτυχισμένων ανθρώπων  που γιορτάζουν μια ειδική περίσταση; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τα πάρτι γενεθλίων, γάμου και άλλων αξέχαστων γεγονότων. 
Πριν βρεθείτε στο δρόμο για το πάρτι ωστόσο, απαιτείται να κάνετε μια μικρή προετοιμασία, σκεφτόμενοι πρώτα το πρόσωπο που διοργανώνει την εκδήλωση και σας καλεί και έπειτα το δικό σας καλλωπισμό για την περίσταση. Αγοράσατε λοιπόν καινούρια ρούχα, πήγατε στο κομμωτήριο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να αγοράσετε και ένα δώρο! Είναι ωραία ένδειξη ευγένειας η προσφορά δώρων στον οικοδεσπότη όταν σας καλεί στο σπιτικό του και σίγουρα θα εκτιμηθεί.
Η επιλογή ενός δώρου μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται. Μία υπέροχη λύση που θα σας βγάλει από των κυκλώνα του τι δώρο να προσφέρετε είναι η αγορά κοσμημάτων κυρίως στην περίπτωση που αυτό πρόκειται να απευθυνθεί σε γυναίκα. 
Μολονότι τα κοσμήματα θα ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα δώρα στο πάρτι, μπορεί να μην είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά μία τέτοια αγορά! Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε κοσμήματα χρυσά ή με διαμάντια και άλλα πολύτιμα υλικά ώστε να επιβαρύνετε την τσέπη σας. Πολλές φορές ένα από τα λεγόμενα faux bijoux μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό και λαμπερό και να εκτιμηθεί ομοίως, ακόμα περισσότερο αν είναι μέρος των επιταγών της μόδας.
Άλλωστε, οι τιμές των κοσμημάτων ποικίλλουν, είτε μιλάμε για αυθεντικά πολύτιμα κοσμήματα είτε για απλά accessories, γεγονός που δίνει στον καθένα την ευκαιρία να βρει κομμάτια που ανταποκρίνονται στις οικονομικές προτιμήσεις ή ανοχές του. Πριν ωστόσο προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά σκεφτείτε καλά το πρόσωπο στο οποίο θα προσφέρετε το κόσμημα ώστε να αποφύγετε διαδικασίες επιστροφής ή αισθήματα δυσαρέσκειας, όσο αυτό είναι δυνατόν, και να κάνετε πραγματικά το δώρο μοναδικό γι αυτόν που θα το δεχτεί.

6 σχόλια:

el.mar είπε...

Καλώς σε βρήκα Νατάσα!!!
Υπέροχες οι χαντροδημιουργίες σου!!!
Μου αρέσουν πολύ!!!!!
Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες!!..πολύ χρήσιμες!!!
Φιλιά...καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!!!!!!!!

Νατάσα είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!! Και το δικό σου μπλογκοσπιτάκι είναι φοβερό!!!! Έχεις κάνει τέλεια δουλειά και θα σε επισκέπτομαι συχνά!!!

Mania είπε...

Οι πληροφορίες σου πολύ χρήσιμες!!

Νατάσα είπε...

Καλημέρα Μάνια, ευχαριστώ πολύ!!!!

Kid'sART by Angie είπε...

Γεια σου Νατασα!!!!!μπραβο σου για οσα φτιαχνεις!οτι ειδα ειναι αψογο και σικατο! μαρεσει που το συνδιαζεις με πληροφοριες και συμβουλες,τις χρειαζομαστε ολες!φιλακιαα!

Νατάσα είπε...

Καλήσπερα Angie!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια!!!