Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πώς να φορέσετε τα κοσμήματα σας... Tips για την αποφυγή μοιραίων λαθών!!!!


Για να δημιουργήσετε ένα αψεγάδιαστο look που θα εντυπωσιάσει χρειάζεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά κοσμήματα και φανταχτερά ρούχα! Ο σωστός συνδυασμός και ο τρόπος που θα φορέσετετα κοσμήματα σας είναι κάτι υποκειμενικό και διαφέρει ανάμεσα στους ανθρώπους, μα πολλές φορές κάποιες μικρές συμβουλές και τρικ μπορεί να βοηθήσουν για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση και να αποφύγετε μοιραία λάθη!
  1. Είναι στη μόδα τα μεγάλα κοσμήματα και αυτά απαιτούν αυτοπεποίθηση. Τολμήστε τα μόνο εάν αισθάνεστε άνετα φορώντας τα! Τα υπερμεγέθη κοσμήματα μπορεί να δώσουν ένα ξεχωριστό αέρα στην εμφάνιση μας αλλά επίσης εύκολα μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή. Επιλέξτε να φορέσετε ένα κεντρικό κομμάτι που θα τραβάει την προσοχή. Εάν φοράτε κι άλλα κοσμήματα θα πρέπει να είναι πολύ διακριτικά. Όπως και τα ρούχα σας θα πρέπει να είναι σε λιτές γραμμές για να τονίζετε το σχέδιο του κοσμήματος και να μην έχετε ένα υπερφορτωμένο look.
  2. Το δαχτυλίδι είναι ένα κόσμημα, που πολλές γυναίκες προτιμούν, τόσο για την αισθητική του όσο και για την συμβολική του αξία. Τα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους ή τα μονόπετρα πρέπει πάντα να φοριούνται μόνα τους στο δάχτυλο και ποτέ σε συνδυασμό με κάποιο άλλο. Επίσης τα δαχτυλίδια με πέτρα φοριούνται πάντα στα μπροστινά δάχτυλα και όχι στον αντίχειρα! Εάν έχετε λεπτά δάχτυλα καλό θα είναι να επιλέξετε μικρά δαχτυλίδια γιατί αυτά με τις μεγάλες πέτρες τείνουν να δείχνουν το δάχτυλο πιο λεπτό και μικρό.
  3. Μη συνδυάζετε πολλά διαφορετικά υλικά και στυλ στα κοσμήματα σας. Ας πούμε ένα χρυσό βραχιόλι δεν ταιριάζει με ένα ασημένιο κέλτικο δαχτυλίδι ή με ένα ξύλινο ethnik κολιέ. Πριν κάνετε το συνδυασμό των κομματιών που θα επιλέξετε να φορέσετε, παρατηρήστε τα και αποφασίστε τι στυλ είναι το καθένα. Διαλέξτε κοσμήματα που έχουν παρεμφερή υλικά και ανήκουν στο ίδιο περίπου στυλ. Ένας ακόμα απαράβατος κανόνας είναι ότι τα μαργαριτάρια φοριούνται πάντα σε σετ και ποτέ σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα. 
  4. Ανάλογα τη λαιμόκοψη θα πρέπει να επιλέξετε ένα κολιέ που να μην αδικεί και κρύβει το ρούχο σας. Έτσι για ένα φόρεμα με V λαιμόκοψη επιλέγετε ένα μακρύ χυτό κολιέ σε σχήμα Υ που θα γλιστράει απαλά στο δέρμα και δε θα μπερδέυεται με το σχήμα της λαιμόκοψης. Μία ακόμα επιλογή είναι ένα τσόκερ που θα αγκαλιάζει το λαιμό αλλά δε θα τον σφίγγει. Για ένα ρούχο με λαιμόκοψη χαμόγελο ταιριάζει ένα κοντό περιδέραιο που κρέμεται λίγο πιο κάτω από το λαιμό. Όταν φοράμε t-shirt ή πολλά ρούχα το ένα πάνω στο άλλο, πρέπει το κολιέ να είναι μακρύ και να περνάει πάνω από όλα. Επίσης μην φοράτε πάνω από ένα κολιέ όταν το ντύσιμο σας αποτελείτε από πολλά κομμάτια.
Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ έχουν την ιδιότητα να ομορφαίνουν την εμφάνιση μας μέσα σε μια στιγμή! Για κάθε περίπτωση και άσχετα το στυλ που προτιμάτε, ένα κόσμημα θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να χαμογελάσετε