Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κατακτήστε την γυναίκα με ένα κόσμημα!!!!!!!!!



Κάθε Χριστούγεννα οι περισσότεροι νιώθουν πάλι παιδιά. Άδεια από την δουλειά, ψώνια στα μαγαζιά, βόλτες με την οικογένεια ή τους φίλους, χαζεύοντας τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων. Δεν είναι όμως μόνο τα παιδιά που περιμένουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη. Και τα “μεγάλα παιδιά” προσμένουν το κατιτίς από τον συντροφό τους. Και μην μου πείτε ότι οι γυναίκες περιμένουν από τους άντρες  να τους πάρουν δώρο ένα φουλάρι… Φυσικά και περιμένουν το πολυπόθητο βραχιόλι, ρολόι, δαχτυλίδι. Ένα πανέμορφο κόσμημα, το οποίο θα τις κάνει να νιώσουν μοναδικές.

Το να αγοράσεις ένα κόσμημα στην σύζυγο ή σύντροφο σου, αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορεί κανείς να σκεφτεί. Να είσαι σίγουρος ότι βρήκες τον τρόπο να ανέβεις πιο πολύ στα μάτια της και να σε λατρέψει για αυτό το δώρο. ‘Ετσι δείχνεις την αφοσίωση και την αγάπη σου προς εκείνη και ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ομορφιά και τον μυστήριο που απορρέει από ένα ωραίο κόσμημα.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι άντρας, είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεις λιγότερα για κοσμήματα από ότι για την πυρηνική φυσική. Έκτος και αν είσαι πυρηνικός φυσικός, φυσικά. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι όμως. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι το να αγοράσεις ένα κόσμημα, πρέπει να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Απλά ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να βγεις νικήτης.

Μάθε τι της αρέσει
Προς Θεού, μην την ρωτήσεις!Δεν θέλεις να χαλάσεις την έκπληξη.Σίγουρα θα έχει ήδη κάποια κοσμήματα στην κατοχή της. Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις τι της αρέσει, είναι να την παρατηρήσεις πριν από κάποια βραδινή έξοδο, που σίγουρα θα είναι πολύ όμορφα ντυμένη.Μπορείς επίσης να ρίξεις μια κρυφή ματιά στο κουτί με τα κοσμήματα της, αρκεί να μην σε πιάσει στα πράσα!

Εστίασε στο στυλ και την προσωπικότητα της
Τα κοσμήματα αποτελούν για τις γυναίκες προέκταση του εαυτού τους. Είναι ένας ακόμα τρόπος να καταδείξουν πτυχές του στυλ και της προσωπικότητας τους. Ένα κομμάτι από χρυσό ή ενα κολιέ από διαμάντια, σπάνια μπορεί να τις απογοητεύσουν.

Ρώτα τον περίγυρο της
Λογικά μέχρι τώρα, σίγουρα θα έχεις μια ιδέα το τι ακριβώς της αρέσει. Αλλά δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να συμβουλευτείς κάποια φίλη της ή την αδελφή της, αρκεί να κρατηθεί μυστικό. Το πιθανότερο είναι να σε κατατοπίσουν και να σε κατευθύνουν πλήρως. Μπορεί πολλές φορές, προς το πιο ακριβό κομμάτι της βιτρίνας αλλά αν το αξίζει, χαλάλι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: